Hoogbegaafdheid

Voor Ouders

Adviesgesprekken

Individueel

Het is belangrijk dat jullie als ouders weer in jullie kracht gezet worden. Wanneer loopt het wel goed, welke aanpak lijkt wel te werken? Wat heb je allemaal al geprobeerd? Hoe heb je het tot hiertoe allemaal aangepakt? Wat werkt er voor jullie of wat is haalbaar voor jullie als ouders.

Ik wil, indien nodig en mits jullie toestemming, ook de communicatie met de school opentrekken. Wat gebeurt er allemaal al wel op school, wanneer loopt het wel goed? Wat kan er op school eventueel aangepakt worden, wat is er nog mogelijk voor de leerkracht?

Mijn uiteindelijke doel is om jullie als ouders én als gezin weer op de rails te krijgen. Ervoor te zorgen dat je bij mij terecht kan met je vragen, met je zorgen, met je bedenkingen. Dat jullie weer de kracht vinden om verder te gaan.

Praatavond

Samen met andere ouders

Praatavond om gewoon eens met andere ouders te praten over hoogbegaafdheid en ontwikkelingsvoorsprong.

We beperken de groep tot 10 personen om het praten makkelijker te maken.

Ouder-Kind

Ouders met je kinderen

Leeft je kind vooral in zijn hoofd en zoek je een manier van ontspanning? Kampt jouw kind met piekergedachten of gaat hij/zij gespannen door het leven? Heb je het gevoel dat je alleen maar verwikkeld bent in (negatieve) discussies met je kind? Stapelen de woedebuien zich op en heb je zelf het gevoel dat je alleen maar situaties moet ontmijnen? Wil je in de ratrace van het leven even bewust op “pauze” drukken, even bewust kiezen voor quality time met je kind?

Tijdens deze workshops ben jij samen met je kind welkom. We zetten in op verbindende activiteiten, om op die manier de band met je hoogbegaafde kind op een positieve manier te versterken. We vertrekken hierbij vanuit het buikgevoel, vanuit ons lichaam. Op die manier zorgen we ervoor dat de kinderen even uit hun hoofdje kunnen ontsnappen en misschien wel even kunnen ontspannen!

Vraag help aan Kadee en Kadet

Vul het formulier in om vrijblijvend informatie of een gesprek aan te vragen.