Verbind met je Kadee

Februari '23

Escape Room

Jullie zijn verdwaald in een dierenpark en vinden de uitgang niet meer! Wanneer jullie goed samenwerken en de raadsels op een juiste manier oplossen, kunnen jullie stukjes van het grondplan vrijspelen. Pas wanneer jullie het hele grondplan terug in elkaar gepuzzeld hebben, kunnen jullie de uitgang terugvinden. Wie gaat de uitdaging aan?

zondag 12 februari 2023
10:00u tot 12:00u

45€

Juni '23

Verbinden

Ze zetten in op oefeningen die jullie samen kunnen doen. Het ide bedoelen om in een positieve sfeer samen te werken. Om energie op te doen.

zondag 4 juni 2023
10:00u tot 12:00u

45€

Oktober '23

Meer info volgt

Meer info volgt

zondag 8 oktober
10:00u tot 12:00u

45€

Ouder-Kind-Activiteit

Leeft je kind vooral in zijn hoofd en zoek je een manier van ontspanning? Kampt jouw kind met piekergedachten of gaat hij/zij gespannen door het leven? Heb je het gevoel dat je alleen maar verwikkeld bent in (negatieve) discussies met je kind? Stapelen de woedebuien zich op en heb je zelf het gevoel dat je alleen maar situaties moet ontmijnen? Wil je in de ratrace van het leven even bewust op “pauze” drukken, even bewust kiezen voor quality time met je kind?

Tijdens deze workshops ben jij samen met je kind welkom. We zetten in op verbindende activiteiten, om op die manier de band met je hoogbegaafde kind op een positieve manier te versterken. We vertrekken hierbij vanuit het buikgevoel, vanuit ons lichaam. Op die manier zorgen we ervoor dat de kinderen even uit hun hoofdje kunnen ontsnappen en misschien wel even kunnen ontspannen!

Plaats

Ons traject gaat door bij Kadee & Kadet, Roekstraat 1, 2170 Merksem.

Start en einde

We starten om 10:00u en eindigen om 12:00u

Doelgroep

Je bent welkom met je kind. Deze activiteit is voor jullie 2 samen.

De inschrijving is voor 1 volwassene en 1 kind.

Een intelligentie-onderzoek is niet nodig, wel een gesprek vooraf met de ouders van kinderen die nog niet bekend zijn bij ons.

Info en Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@kadee-en-kadet.be.
Inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail van Kadee & Kadet (zie algemene voorwaarden.)